KONYA / EREĞLİ - Mimar Ahmet Köşker Anadolu Lisesi

Kas

12. Sınıf öğrencilerimiz Konya Selcuk Üniversitesini gezdi.Bölümler ve üniversite hakkında bilgi sahibi oldular.Başta emeği geçen Okul Müdürümüz Sayın Cumali KOYUNCU'ya ve öğretmenlerimize, öğecilerimiz adına aydınlanma dolu bu gezi için teşekkür ederiz.

Kas

Eğitim ve öğretimin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi, öğrencilerimizin başarısı ve disiplini için okul-aile işbirliği çok önemlidir. Veli ve öğretmen görüşmesi, bu işbirliğinin en önemli unsurlarından biri olarak kabul edilir.

Öğrencilerimizin; akademik, kültürel vb. gelişiminde, okul-aile işbirliğinin etkisi kaçınılmaz olduğundan öğretmen-veli görüşmelerine büyük önem vermekteyiz. Bu görüşmelerin daha verimli ve etkili gerçekleşmesi amacıyla öğretmenlerimizle aşağıda belirtilen gün ve saatlerde bireysel görüşme yapabilirsiniz.

Sayın velilerimizden hem kendi çocuklarının hemde diğer çocukların eğitim öğretim zamanından vakit çalınmaması için aşağıdaki öğretmen-veli görüşme saatlerine titizlik ve anlayış göstermelerini bekliyoruz.

Veli-öğretmen görüşme gün ve saatlerini aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Kas

İlçe birincisi olan kız voleybol takımımız Konya da yapacağı maçlar öncesinde Okul müdürümüz Cumali KOYUNCU' yu ziyaret etti.Okul müdürümüz kızlarımızı başarılarından ötürü tebrik ederek Konyadaki maçlarında başarı diledi.

Kas

İlçe Emniyet Müdürlüğünden gelen görevli polis memurları  öğrencilerimizdeki trafik bilincini arttırmak amacıyla  eğitim vermiştir.Eğitimin gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz.

Kas

Kız voleybol takımımız ilçemiz de yapılan turnuvada birinci olarak bizleri gururlandırmışlardır.Konya da yapılacak turnuvada ilçemizi temsil edecek kızlarımıza başarılar diliyoruz.Bu sevinci bizlere yaşatan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Bu başarıda emeği geçen Sayın Okul Müdürümüz Cumali KOYUNCU ya ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz da afet ve deprem bilincini geliştirmek ve deprem konusunda farkındalık oluşturmak için deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Ekm

Öğrencilerimiz ilçemizde kültür merkezinde açılan kitap fuarını ziyaret ettiler, yeni eserleri inceleme fırsatı veren bu etkinlik başarılı bir şekillde tamamlandı.Etkinliğin düzenlenmesinde emeği gecen Okul müdürümüz sayın Cumali KOYUNCU ve öğretmenlerimize  teşekkür ederiz.

Eyl

Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçe müftülüğümüz vaizi Ali Rıza Kencik tarfından öğrencilerimize ''Peygamberimiz İman ve İstikamet '' konulu etkilik gerçekleştirilmiştir.

Eyl

''15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'' nü kutladık.Aziz demokrasi şehitlerimizi andık.Kutlama programını hazırlayan öğretmen ve arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Haz

Gülbahçe Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu'na tayini çıkan

Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Bekir ERKAYA'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz ve yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Haz

KONYA/EREĞLİ-Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' ne tayini çıkan Müdür Yardımcımız Mehmet AKSOY'a yeni görevinde başarılar dileriz.

May

İlce Geçlik ve Spor müdürlüğünün gercekleştirdiği ''Genç Kızlar Veleybol Turnuvası''nda öğrencilerimiz ilçe ikincisi olarak bizleri sevindirdi.Başarılı çalışmalara verdiği destekten ötürü Okul müdürüz Cumali KOYUNCUYA , Örencilerimizi yetiştiren öğretmen ve başarılarından dolayı öğrencilerimize teşekkür edriz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ,Geçlik ve Spor Bayramını çoşku ile kutladık.Bayram öncesi ve bayram esnasında şehir stadyumunda görev alan idareci ,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Rehberlik servisi çalışmalarımız kapsamında öğrencilerimize  KKTC de devlet üniversitesi olarak faaliyet gösteren ''Lefke Avrupa Üniversitesi '' tanıtımı yapıldı.

Nis

Okulumuz rehberlik çalışmaları idarecilerimizin yönetiminde okul içi denetim ve disiplin yönetmeliği özelinde gerçekleştirildi.