KONYA / EREĞLİ - Mimar Ahmet Köşker Anadolu Lisesi

Nis

18/04/2024 Perşembe günü saat 15:30'da 11. ve 12. sınıflar için 19/04/2024 Cuma günü saat 15:30' da 9. ve 10. Sınıflar için aşağıdaki gündem maddeleriyle okulumuz da veli toplantıları yapılacaktır.

1.Öğrencilerin devam -devamsızlık, kılık- kıyafet, davranış vb. durumlarının görüşülmesi.

2.Öğrencilerin akademik başarı durumlarının görüşülmesi.

Mrt

OKULUMUZDA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN 11 VE 12.SINIFLARA YÖNELİK ÖLÇME DEĞERLENDİRME SINAVI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif ERSOY´un şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Türkiye'de her yıl 12 Mart günü resmi olarak ''istiklal Marşının Kabullü ve Mehmet Akif Ersoyu'u Anma Günü''dür. Okulumuzda da düzenlenen  törenle İstiklal Marşı'nın kabulü kutlandı, Mehmet Akif Ersoy anıldı.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında 'Divanu Lugatit -Türk Okumaları' deneme yazma yarışmasında okulumuz öğrecisi Kerem Gökmen 'Asyayı Aydınlatan Lügat' denemesiyle ilçe 1. si olmuştur.Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda deprem farkındalığını arttırmak için deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Ock

''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında okulumuz da pano ve afiş çalışmaları yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Meslek tanıtma günleri kapsamında,öğrencilerimizle söyleşi yapan Yedi Tepe Üniversitesi Tıbbi biyoloji Bölümünden Prof.Dr. Soner Doğan'a kıymetli zamanını ayırdığı için okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz münazara yarışmasında güçlü rakiplerini eleyerek finale çıkmışlardır , finalde başarılar diliyoruz öğrencilerimizi ve emeği gecen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ock

Okulumumuzu kaymakamımız  Sayın Oğuz Cem Murat ve Mlli Eğitim Müdürümüz İlhan Yılmaz ziyaret ettiler.Okulumuzu gezen okulumuz hakkında bilgiler alan öğretmen ve öğrencilerimizle yakından ilgilenen Sayın kaymakamımıza teşekkkür ederiz.

Ock

Okulumuz 'Dilimizin Zenginlikleri Projesi Afiş Yarışması'' nda birinci olmuştur. Emeği gecen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ara

Öğrençilerimizin genel durumu hakkında bilgi vermek için velilerimiz ile toplantılarımızı gerçekleştirdik.Velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantılarımız son derece verimli geçti .Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz erkekler basketbol takımı ilçe genelinde yapılan basketbol turnuvasında 2. olarak bizleri gururlandırmıştır.Gençlerimizin bu başarısında gençlerimiz adına desteğini esirgemeyen Okulmüdürümüz Sayın Cumali KOYUNCU verdiği özverili emeklerle bu başarıyı sağlayan beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Atam 10 Kasım sabahının verdiği hüznü, seni daha iyi anlayarak yeniyorum.

Büyük Atatürk! Seni seven ve anlayan bir gençlik her zaman var olacaktır.Ruhun şad olsun.

Kas

12. Sınıf öğrencilerimiz Konya Selcuk Üniversitesini gezdi.Bölümler ve üniversite hakkında bilgi sahibi oldular.Başta emeği geçen Okul Müdürümüz Sayın Cumali KOYUNCU'ya ve öğretmenlerimize, öğecilerimiz adına aydınlanma dolu bu gezi için teşekkür ederiz.